Mountainbike Reizen

Ons Reisaanbod

Ons Reisaanbod

Iedere reis is door ons persoonlijk samengesteld en wij nemen je alle zorgen uit handen, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet: Mountainbiken.

7 Stanes – Schotland

De 7 Stanes zijn de award winning trails van Schotland. Gelegen in de twee zuidelijkste Schotse County’s: Scottisch Borders en Dumfries. & Gallowy. Midden in de ruige natuur die Schotland rijk is. De 7 Stanes omvatten een geweldig netwerk van mountainbike trails. Trails van wereldklasse.

Mei en Juni 2024
7 dagen
incl verblijf
incl vervoer

Trail Weekend Zuid-Limburg

Opzoek naar unieke trails in Nederland? Ga mee op pad in de bossen van Zuid-Limburg. Genoeg hoogtemeters, uitdagende trails en ultieme vergezichten. Dit unieke bike-weekend bestaat uit twee dagen fietsen in de omgeving van Valkenburg aan de Geul en Maastricht. Alle facetten die nodig zijn voor een echte enduro ervaring in Nederland! Lokale gidsen Menno en Floris van Off Trails MTB Tours nemen je in een kleine groep (max 8) mee op pad en weten de mooie onbekende singletracks te vinden. Het verblijf is in een comfortabel hotel op basis van uitgebreid ontbijt en diner. Je kunt kiezen voor een weekend met twee overnachtingen of één overnachting.

April t/m september 2024
3 dagen
incl verblijf
eigen vervoer

Wales

Mountainbiken in Wales is hot! Als er ergens in mountainbiken wordt geïnvesteerd is het Wales. We verblijven in Zuid Wales  in dit gebied liggen de hoogste pieken van zuidelijk Groot Brittannië, overwegend groene bergen met afgeplatte toppen en steile hellingen. We doen hier 4 geweldige mountainbike hotspots aan waaronder: Bikepark Wales. Ook staat er een tocht door de ruige Brecon Beacons op het menu: The Gap een must-do in Wales

September 2023
7 dagen
incl verblijf
incl vervoer

Luxemburg

Deze Luxemburg MTB-trip laat je de mooiste delen van het land zien. Wij hebben deze reis zo samengesteld dat jij zelf per dag de zwaarte van de parcours kunt bepalen. Dus of je nu veel ervaring op de mountainbike hebt en voor technische routes gaat of dat dit jouw eerste buitenland ervaring wordt, wij bieden jou die flexibiliteit om naar eigen niveau jouw dag in te delen. Een comfortabel MTB georiënteerd hotel vormt de perfecte uitvalsbasis voor jouw Luxemburg avontuur.  Wij zijn zeer onder de indruk van Luxemburg als MTB bestemming met oa het prachtige Mullerthal en de ruige Red Rock area. Deze reis is ook geschikt voor E-MTB.

April t/m oktober
3 dagen
incl verblijf
eigen vervoer

Skills weekend Luxemburg

Dit weekend staat geheel in het teken van het verbeteren van jouw MTB skills onder begeleiding van een gecertificeerde MTB trainer. Ondanks dat je wellicht al een tijd op de MTB zit, zijn wij ervan overtuigd dat er genoeg te leren en te verbeteren is. In oktober 2023 vindt ons Skills Weekend in Luxemburg plaats en zijn de thema’s Trail en Enduro technieken. Mis het niet!

Oktober 2024
3 dagen
incl verblijf
eigen vervoer
Vanaf: €495,- per persoon

Uw boekingsbedrag veilig

TS MTB Adventure is aangesloten bij STO Garant. Dan weet u één ding zeker: uw boekingsbedrag is veilig en beschermd. STO Garant zorgt ervoor dat uw vooruitbetaalde boekingsbedrag voor u gewaarborgd wordt.

Gepland voor 2020: Wales!

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Wales reis.

Gepland voor 2020: Super6 in Noord-Engeland.

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Super6 reis.

Graag ontvang ik een gratis folder

Vul jouw gegevens in voor een gratis folder met alle details per reis