Mountainbike Reizen

Ons Reisaanbod

Ons Reisaanbod

Iedere reis is door ons persoonlijk samengesteld en wij nemen je alle zorgen uit handen, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet: Mountainbiken.

Luxemburg

Deze Luxemburg MTB-trip laat je de mooiste delen van het land zien. Wij hebben deze reis zo samengesteld dat jij zelf per dag de zwaarte van de parcours kunt bepalen. Dus of je nu veel ervaring op de mountainbike hebt en voor technische routes gaat of dat dit jouw eerste buitenland ervaring wordt, wij bieden jou die flexibiliteit om naar eigen niveau jouw dag in te delen. Een comfortabel MTB georiënteerd hotel vormt de perfecte uitvalsbasis voor jouw Luxemburg avontuur.  Wij zijn zeer onder de indruk van Luxemburg als MTB bestemming met oa het prachtige Mullerthal en de ruige Red Rock area. Deze reis is ook geschikt voor E-MTB.

Hele jaar
3 dagen
incl verblijf
eigen vervoer
incl maaltijden

Skills weekend Limburg & Luxemburg

Dit weekend staat geheel in het teken van het verbeteren van jouw MTB skills onder begeleiding van een gecertificeerde MTB trainer. Ondanks dat je wellicht al een tijd op de MTB zit, zijn wij ervan overtuigd dat er genoeg te leren en te verbeteren is aan de basistechniek. En deze is belangrijk omdat wij er het hele weekend op voortbouwen om de grenzen te gaan verleggen.

April – September 2022
3 dagen
incl verblijf
eigen vervoer
incl maaltijden
Vanaf: €495,- per persoon

Trail Weekend Zuid-Limburg

Opzoek naar unieke trails in Nederland? Ga mee op pad in de bossen van Zuid-Limburg. Genoeg hoogtemeters, uitdagende trails en ultieme vergezichten. Dit unieke bike-weekend bestaat uit twee dagen fietsen in de omgeving van Valkenburg aan de Geul en Maastricht. Alle facetten die nodig zijn voor een echte enduro ervaring in Nederland! Lokale gidsen Menno en Floris van Off Trails MTB Tours nemen je in een kleine groep (max 8) mee op pad en weten de mooie onbekende singletracks te vinden. Het verblijf is in een comfortabel hotel op basis van uitgebreid ontbijt en diner. Je kunt kiezen voor een weekend met twee overnachtingen of één overnachting.

Mrt tot Okt 2022
2/3 dagen
incl verblijf
eigen vervoer
incl maaltijden

7 Stanes – Schotland

De 7 Stanes zijn de award winning trails van Schotland. Gelegen in de twee zuidelijkste Schotse County’s: Scottisch Borders en Dumfries. & Gallowy. Midden in de ruige natuur die Schotland rijk is. De 7 Stanes omvatten een geweldig netwerk van mountainbike trails. Trails van wereldklasse.

Mei – Juni 2022
7 dagen
incl verblijf
incl vervoer
incl maaltijden

Wales

Mountainbiken in Wales is hot! Als er ergens in mountainbiken wordt geïnvesteerd is het Wales. We verblijven in Zuid Wales  in dit gebied liggen de hoogste pieken van zuidelijk Groot Brittannië, overwegend groene bergen met afgeplatte toppen en steile hellingen. We doen hier 4 geweldige mountainbike hotspots aan waaronder: Bikepark Wales. Ook staat er een tocht door de ruige Brecon Beacons op het menu: The Gap een must-do in Wales

September 2022
7 dagen
incl verblijf
incl vervoer
incl maaltijden

Finale Ligure

Finale Ligure bekend onder andere bij de volgers van de Enduro Wereldkampioenschappen (EWS). Gelegen aan de kust tussen San Remo en Genua aan de uitlopers van de Alpen. Ligt er heel wat moois te wachten op de gevorderden mountainbiker. Deze trip is ook uitermate geschikt voor de e-mountainbiker onder ons.

April 2022
6 dagen
incl verblijf
eigen vervoer
incl maaltijden

Nauders

Nauders gelegen op het drielandenpunt tussen Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Een geweldig mountainbikeparadijs waar je veel verschillende gebieden/landen aan kan doem met de talloze liften die het gebied rijk is.Hier ligt er heel wat moois te wachten op de gevorderden mountainbiker. Deze trip is ook uitermate geschikt voor de e-mountainbiker onder ons.

Juni & Sept 2022
6 dagen
incl verblijf
eigen vervoer
incl maaltijden

Lake District – Engeland

Lake District National park, maar ook North Yorkshire Dales en North Pennines! Dat zijn voor ons de top locaties van Noord-Engeland. Kielder, Hamsterley, Whinlatter, Grizedale en Gisburn.

Genoeg mooie trails om je een lang weekend goed te vermaken. Wat dacht je van alleen al van  de 167 km aan trails rond Kielder Water and Forest Park. Grizedale is van alle markten thuis en heeft een indrukwekkende rode route van 16 kilometer klaar liggen. Uiteraard een uitstekend verzorgde trip, minder ver dan Wales en Schotland maar minstens zo indrukwekkend.

Vanaf 2023
6 dagen
incl verblijf
incl vervoer
incl maaltijden

Uw boekingsbedrag veilig

TS MTB Adventure is aangesloten bij STO Garant. Dan weet u één ding zeker: uw boekingsbedrag is veilig en beschermd. STO Garant zorgt ervoor dat uw vooruitbetaalde boekingsbedrag voor u gewaarborgd wordt.

Gepland voor 2020: Wales!

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Wales reis.

Gepland voor 2020: Super6 in Noord-Engeland.

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Super6 reis.

Graag ontvang ik de gratis folder

Vul jouw gegevens in voor gratis een folder met alle reis details