Mountainbike Reizen

Ons Reisaanbod

Ons Reisaanbod

Iedere reis is door ons persoonlijk samengesteld en wij nemen je alle zorgen uit handen, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet: Mountainbiken.

7 Stanes – Schotland

De 7 Stanes zijn de award winning trails van Schotland. Gelegen in de twee zuidelijkste Schotse County’s: Scottisch Borders en Dumfries. & Gallowy. Midden in de ruige natuur die Schotland rijk is. De 7 Stanes omvatten een geweldig netwerk van mountainbike trails. Trails van wereldklasse.

Mei – Juni 2020
7 dagen
incl verblijf
incl vervoer
incl maaltijden

Wales

Mountainbiken in Wales is hot! Als er ergens in bikeparks wordt geïnvesteerd is het Wales. We verblijven in Zuid Wales  in dit gebied liggen de hoogste pieken van zuidelijk Groot Brittannië, overwegend groene bergen met afgeplatte toppen en steile hellingen. We doen hier 4 geweldige bikeparks aan waaronder de grootste: Wales Bikepark. Ook staat er een tocht door de ruige Brecon Beacons op het menu: The Gap een must-do in Wales

Mei – Juni 2020
6 dagen
incl verblijf
incl vervoer
incl maaltijden

Engeland

Fantastic 5! Dat zijn voor ons de beste vijf Trail Centers van Noord-Engeland. Kielder, Hamsterley, Whinlatter, Grizedale en Gisburn.

Genoeg mooie trails om je een lang weekend goed te vermaken. Wat dacht je van alleen al van  de 167 km aan trails rond Kielder Water and Forest Park. Grizedale is van alle markten thuis en heeft een indrukwekkende rode route van 16 kilometer klaar liggen, maar ook de grootste beeldentuin van de UK verdeeld door het bos. De Hully Gully rollercoaster treffen we op Gisburn en Hamsterley heeft 15km Blue Trail, 24km Red Trail, 15km Black Trail en ook nog 1.2km aan Bikepark lijnen. Uiteraard een uitstekend verzorgde trip, minder ver dan Wales en Schotland maar minstens zo indrukwekkend.

Mei – Juni 2020
6 dagen
incl verblijf
incl vervoer
incl maaltijden

Uw boekingsbedrag veilig

TS MTB Adventure is aangesloten bij STO Garant. Dan weet u één ding zeker: uw boekingsbedrag is veilig en beschermd. STO Garant zorgt ervoor dat uw vooruitbetaalde boekingsbedrag voor u gewaarborgd wordt.

Gepland voor 2020: Wales!

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Wales reis.

Gepland voor 2020: Super6 in Noord-Engeland.

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Super6 reis.

Graag ontvang ik de gratis folder voor 2020!

Vul jouw gegevens in en ontvang ons reisaanbod 2020