Over TS MTB Adventure

Wie Zijn Wij

Samen delen we meer dan 25 jaar Mountainbike ervaring in binnen- en buitenland. Met TS MTB Adventure bieden wij de service waar wij bij anderen altijd naar zochten, maar nooit konden vinden: geheel verzorgde reizen inclusief vervoer voor jou en je mountainbike vanuit Nederland.

Onze specialisatie is de UK. Hier ligt de bakermat van het hedendaagse Mountainbiken en trails van wereldklasse. Niet voor niets is de UK voor velen een Mountainbike bucketlist bestemming.

Sebastiaan de Graaf

Ik heb het racefietsen ontdekt op de oude racefiets van mijn pa. Ik was altijd graag buiten aan het sporten maar de racefiets opende echt mijn ogen. Heerlijk vond ik dat de vrijheid de afstanden die je kon gaan afleggen. 5 Jaar geleden is er bij mij Hodgkin ontdekt. Na zware behandelingen ben ik weer op de fiets geklommen. Dit keer ben ik meer doelen gaan zetten. Grote toertochten van 160 km, beklimmingen de Stelvio, Gavia, Tourmalet, Aubisque etc. De afgelopen jaren ben ik steeds meer gaan mountainbiken. Door het bos rijden, geeft nog meer gevoel van vrijheid. De laatste drie jaar vooral met de mountainbike door Engeland en Schotland getrokken. Geweldig is de natuur, de routes en vrijheid die je daar beleeft. Mij lijkt het dan ook geweldig om dit meer mensen te laten ervaren.

Mischa van de Laar

Heeft het 2 wielen dan gaat mijn bloed sneller stomen: motoren, fietsen, van een antieke hoge-bi tot een Kona Paddy Wagon, allemaal goed. Fietsen (en motorrijden) staat voor mij voor vrijheid. Kop in de wind en blik op oneindig. De mountainbike is mijn passie en heeft mij al naar veel landen gebracht waaronder Spanje, Frankrijk, Duitsland, Belgie, en sinds 2006 vooral ook naar de UK. De trail centers, maar ook losse routes zijn daar van hoge kwaliteit, combineer dat met de aardigste inwoners van (nu nog) Europa, hun liefde voor bier en uitnodigende keuken en je hebt mijn ideale reisbestemming te pakken.

Martijn Kuiken

In mijn leven heb ik enkele passies en mountainbiken is wel de grootste. Ik zit al 27 jaar op de mountainbike en ben al op wat mooie plekken geweest met als hoogtepunt de Verenigde Staten. Ook kom ik zeer graag in de fantastische Oostenrijkse en Franse Alpen, hier ben ik dan ook regelmatig op mijn Santa Cruz, op het liefst zo technisch mogelijke trails te vinden. Dat is dan ook wat ik het liefste doe, trail en enduro gericht rijden. Maar ook in ons eigen prachtige land, Duitsland in België zit ik met zeer veel plezier op mijn bike. Ik hoop dan ook dat ik in mijn lessen die passie en kennis van het mountainbiken op jou kan overbrengen. Tot snel!

Paul Beeren

Na vele jaren op de racefiets te hebben gezeten kwam ik alweer meer dan 20 jaar geleden in contact met het mountainbiken. Wat me bij mountainbiken gelijk aansprak is de bosrijke omgeving en de combinatie van techniek tijdens het rijden. In het begin reden we vooral in Nederland en moesten we op zoek naar mooie locaties om te rijden. Later gingen we naar België en Luxemburg waar de paden veel uitdagender waren. Ondertussen heb ik in vele landen mountainbikers leren kennen. Je leert een land het beste kennen op de fiets. Je ziet veel meer van de omgeving en je ontmoet de aardigste sporters. Mijn enthousiasme voor de mountainbike sport draag ik graag over tijdens de clinics en de reizen bij MTBTravel.nl

Hans Molewijk

Wat is er mooier om van je hobby je beroep te kunnen gaan maken. Na al vele jaren te mountainbiken in de nabijgelegen bossen van Dorst en Oosterhout, heb ik deze kans gepakt. En nu ga ik de uitdaging aan om mountainbikers beter te leren fietsen. Ik kijk er dan ook naar uit om jou te ontvangen en je extra skills mee te geven. Bourgondisch Brabant, genieten van de natuur en trainen op MTB-tracks zoals Dorst, Cadettenkamp en Vrachelen!

Thomas Hurkmans

In de bergen voel ik mij thuis! Hiken, mountainbiken, klimmen en (toer)skiën zijn grote passies van mij en stuk voor stuk hebben ze mij inmiddels naar prachtige bestemmingen gebracht zoals Oostenrijk, Spanje, Duitsland en Jordanië. De mountainbike is waar het allemaal begon. Lange afstanden rijden en op die manier nieuwe gebieden ontdekken was voor mij de ultieme vrijheid. De laatste 2 jaar ben ik vooral bezig mezelf te ontwikkelen als bergsport gids. Ik heb inmiddels al wat mooie ‘berg momenten’ meegemaakt en het lijkt mij super tof om deze met anderen te mogen beleven!

Emilio Bamio

In het najaar van 2019 ben ik begonnen met de mountainbike sport. Lekker ploeteren en afzien in de Schoorlse duinen en afgeleid worden van een heel moeilijke periode in mijn leven. Al gauw merkte ik dat ik er met veel enthousiasme aan mijn omgeving over vertelde die ook erg nieuwsgierig raakten. Met wat vrienden en familie af en toe een rit gedaan en daar is het idee om MTB gids te worden ontstaan. In 2021 rondde ik met succes de Basis Opleiding Mountainbike Gids Nederland van het NIMG af. Samen met mijn altijd vrolijke, positieve en gezellige persoonlijkheid kan ik jullie nu ook veilig en doelgericht over de Nederlandse routes gidsen
​Ik krijg er een enorme kick als ik mensen verder kan helpen om nog meer te genieten van deze sport maar ze ook de mooiste plekjes van ons land kan laten beleven op de MTB

Ruben Singel

Mountainbiken is voor mij meer dan een hobby. Bijna 20 jaar zit ik al op de fiets met dikke banden. In het begin was dat vooral gericht op zo hard en zo ver mogelijk knallen. Ondertussen is de voorkeur overduidelijk verschoven naar technisch uitdagende trails en de focus op skills. Ik doe met plezier een technische passage 7 keer achter elkaar om beter te worden. Naast zelf mountainbiken vind ik het gaaf om mijn passie voor het mountainbiken te delen. Dat is de reden dat ik in 2021 de NIMG opleiding Gids NL heb doorlopen. Prachtig om anderen te enthousiasmeren en hen te helpen beter te mountainbiken. Ik word enthousiast als iemand zijn grenzen verlegd en skills uitbreidt. Dat is dubbelop genieten.

Gepland voor 2020: Wales!

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Wales reis.

Gepland voor 2020: Super6 in Noord-Engeland.

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Super6 reis.

Graag ontvang ik een gratis folder

Vul jouw gegevens in voor een gratis folder met alle details per reis