Over TS MTB Adventure

Wie Zijn Wij

Wij zijn gespecialiseerd in Mountainbike reizen naar de UK die zich kenmerken door persoonlijke aandacht, ontspannen sfeer en natuurlijk de allermooiste trails. Iedere reis is door ons persoonlijk samengesteld en wij nemen je alle zorgen uit handen, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet: Mountainbiken.

Sebastiaan de Graaf

Ik heb het racefietsen ontdekt op de oude racefiets van mijn pa. Ik was altijd graag buiten aan het sporten maar de racefiets opende echt mijn ogen. Heerlijk vond ik dat de vrijheid de afstanden die je kon gaan afleggen. 5 Jaar geleden is er bij mij Hodgkin ontdekt. Na zware behandelingen ben ik weer op de fiets geklommen. Dit keer ben ik meer doelen gaan zetten. Grote toertochten van 160 km, beklimmingen de Stelvio, Gavia, Tourmalet, Aubisque etc. De afgelopen jaren ben ik steeds meer gaan mountainbiken. Door het bos rijden, geeft nog meer gevoel van vrijheid. De laatste drie jaar vooral met de mountainbike door Engeland en Schotland getrokken. Geweldig is de natuur, de routes en vrijheid die je daar beleeft. Mij lijkt het dan ook geweldig om dit meer mensen te laten ervaren.

Mischa van de Laar

Heeft het 2 wielen dan gaat mijn bloed sneller stomen: motoren, fietsen, van een antieke hoge-bi tot een Kona Paddy Wagon, allemaal goed. Fietsen (en motorrijden) staat voor mij voor vrijheid. Kop in de wind en blik op oneindig. De mountainbike is mijn passie en heeft mij al naar veel landen gebracht waaronder Spanje, Frankrijk, Duitsland, Belgie, en sinds 2006 vooral ook naar de UK. De trail centers, maar ook losse routes zijn daar van hoge kwaliteit, combineer dat met de aardigste inwoners van (nu nog) Europa, hun liefde voor bier en uitnodigende keuken en je hebt mijn ideale reisbestemming te pakken.

Onze Reis Aanbod

Iedere reis is door ons persoonlijk samengesteld en wij nemen je alle zorgen uit handen, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet: Mountainbiken.

Gepland voor 2020: Wales!

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Wales reis.

Gepland voor 2020: Super6 in Noord-Engeland.

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Super6 reis.

Graag ontvang ik de gratis 7 Stanes folder 2019!

Vul jouw gegevens in en ontvang van ons de 7 Stanes informatiefolder 2019