Oostenrijk – Zwitserland – Italie

Nauders: Drie Landen Enduro Week


Voor iedereen die Schotland wilt gaan verkennen, zeker eens meegaan met Mtbtravel.nl.

K. Trippaers

Schotland – 7 Stanes

De award winning MTB trails in Schotland heten: de 7 Stanes. Gelegen in de twee zuidelijkste Schotse County’s: Scottisch Borders en Dumfries & Galloway. Midden in de ruige natuur die Schotland rijk is. De 7 Stanes omvatten een geweldig netwerk van mountainbike trails. Trails van wereldklasse. Verdeeld over de Stanes ligt meer dan 400 km mountainbike paradijs voor je klaar. 4,5 Miljoen GPB is er geïnvesteerd door de Schotse Forestry Commission, zodat wij kunnen genieten van al het moois in Schotland. De trails zijn prachtig aangelegd en onderhouden. Ze liggen verdeeld over 8 locaties (Glentress en Innerleithen vormen samen 1 Stane). En bezoeken ze samen met jou alle 8! Als je hier bent geweest, wil je niks anders meer.

Stane is het Schotse woord voor steen en elke locatie heeft een uniek beeldhouwwerk ergens langs de trail: het zoeken kan beginnen. Iedere Stane heeft een geheel eigen karakter, geen enkele kilometer is hetzelfde. Kombochten, northshores, tabletops en heel veel singletracks wisselen elkaar af. Niet voor niets dat de trails in de prijzen zijn gevallen. De 7 Stanes trail centers zijn zo ontworpen dat deze uitdaging bieden op alle niveaus.

Wij komen al geruime tijd in Schotland en houden van de ruige natuur, eindeloze weidsheid en rijke cultuur. De gastvrijheid en overheerlijke keuken maken een trip naar Schotland af. Wij waren vanaf de eerste keer dat we hier kwamen verkocht en willen je meenemen naar het beste wat Schotland te bieden heeft.

Deze reis biedt het je allemaal. Wij brengen je naar alle 7 Stanes. Of je meer van flowende trails houdt of technisch uitgedaagd wil worden het is er allemaal. Wij regelen alles voor je. Het enige wat je hoeft doen is je spullen pakken en trappen. Wij zorgen voor comfortabele hotels, maaltijden en voorzieningen voor MTB’ers.

Dagprogramma

Dagprogramma

Dag 1

Zondag

18:00 aankomst briefing

Dag 2

Maandag

Italie start programma

Langste flowtrail van europa 8km

Dag 3

Dinsdag

Nauders

 

Dag 4

Woensdag

 

Dag 5

Donderdag

 

Dag 6

Vrijdag

Gezamelijk rijden les

Dag 7

Zaterdag

Afscheid na ontbijt en dan wie naar huis wil gaat naar huis de rest rijden

Reisdetails

Details

Dit is inbegrepen in de reis:

Vervoer vanaf Nederland inclusief bagage en mountainbike
Overtocht naar de UK
6 Overnachtingen
7 Stanes met 8 Trail Centers
1 maal lunch
Infopack met alle details voor iedere Stane
Uplift service waar mogelijk

Niet inbegrepen:

Drankjes
Maaltijden anders dan bij “inbegrepen”
Gebruik 1-persoonskamer (enkel mogelijk op basis van beschikbaarheid, prijs op aanvraag)
Reisverzekering en annuleringsverzekering

Zelf meenemen:

Mountainbike, kleding, bescherming en overige fietsoutfit
Eten en drinken voor onderweg
Reserve onderdelen
Gereedschap, onderhouds- en schoonmaakmiddelen

Deelnemers

Het minimum aantal deelnemers om deze reis door te laten gaan is 6 personen. Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen.

Reis en verblijf

Wij reizen met een personen bus met een mountainbike trailer voorzien van een systeem om mountainbikes binnen een paar seconden vast te zetten. De hotel overnachtingen zijn op basis van de 2 persoonsbezetting, dus geen slaapzalen. De hotels zijn door ons met zorg uitgekozen en uitermate geschikt voor Mountainbikers (afgesloten fiets opslag). De beoordeling van de hotels op Tripadvisor is 4.5 van de 5 sterren. De hutten op de boot zijn maximaal 4 persoons. Alle verblijven kunnen in overleg worden aangepast naar jouw wensen.

Prijs en (aan)betaling

Na inschrijving voor deze reis ontvang je binnen enkele werkdagen aanvullende informatie en een factuur voor het voldoen van de reissom. De genoemde prijs is op basis van aanmelding van twee personen die een kamer delen en exclusief 15 euro administratie kosten per boeking. Bij 1-persoons inschrijving wordt een toeslag in rekening gebracht. Schrijf je als 1 persoon in, maar wil je wel samen met een andere deelnemer een kamer delen, dan wordt een toeslag in rekening gebracht tot het moment dat een tweede persoon zich inschrijft en een kamer gedeeld kan worden. De aanbetaling (30% van de totale reissom) dient binnen 14 dagen na verzenddatum van de factuur te worden voldaan. Het restant dient uiterlijk 49 dagen voor vertrek door ons ontvangen te zijn.

Garantie

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De combinatie van reisdiensten die wij met de 7 Stanes reis aanbieden, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302. Hierdoor kun je als reiziger aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt TS MTB Adventure gebruik van STO Garant voor alle pakketreizen. STO Garant is een erkende garantieregeling. Het is een derdengeldenregeling die uw betaling waarborgt tot na afloop van uw boeking. Als reiziger betaalt u het boekingsbedrag niet aan TS MTB Adventure, maar aan de derdengeldenrekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze Stichting Derdengelden verwerkt alle betalingen voor STO Garant.

De dag na afloop van uw boeking wordt uw boekingsbedrag vrijgegeven van de derdengeldenrekening aan TS MTB Adventure. Mocht TS MTB Adventure voor het einde van uw boeking in een faillissement of surseance van betaling terechtkomen dan wordt uw boekingsbedrag vrijgegeven aan Stichting Take Over (STO). STO zal er dan, afhankelijk van de situatie, voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of naar het eindpunt van uw boeking kunt reizen.

Hiermee heeft TS MTB Adventure zich van bescherming bij insolventie voorzien bij STO Garant. Wanneer diensten door insolventie van TS MTB Adventue niet worden verleend, kunnen reizigers contact opnemen met STO Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via [email protected] of +31 (0)85 13 02 943.

Procedure betaling

U ontvangt een e-mail van STO Garant ([email protected]) met informatie over het voldoen van de betaling voor uw boeking. Voor alle boekingen geldt dat het volledige boekingsbedrag voor aanvang van de boeking betaald dient te zijn aan de derdengeldenrekening.

Reisverzekering

Een goede reisverzekering is erg belangrijk bij een mountainbikereis. Niet iedere reisverzekering dekt risicosporten zoals mountainbiken of activiteiten in bergachtig terrein. Bij het deelnemen aan deze reis is het verplicht een reisverzekering af te sluiten die bergsportrisico’s dekt. Kijk goed of jouw reisverzekering dit dekt!

Foto’s

Video’s

1450/p.p
Boek nu voor 2024!
30-06-2024 – 06-07-2024
07-07-2024 – 13-07-2024

Gepland voor 2020: Wales!

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Wales reis.

Gepland voor 2020: Super6 in Noord-Engeland.

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Super6 reis.

Graag ontvang ik een gratis folder

Vul jouw gegevens in voor een gratis folder met alle details per reis