Nauders (Oosterrijk)

3 Landenpunt


Voor iedereen die Schotland wilt gaan verkennen, zeker eens meegaan met Mtbtravel.nl.

K. Trippaers

Nauders – Oostenrijk

Nauders gelegen op het drielandenpunt tussen Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Een geweldig mountainbike paradijs waar je veel verschillende gebieden/landen aan kan doen met de talloze liften die het gebied rijk is. Hier ligt er heel wat moois te wachten op de gevorderden mountainbiker. Deze trip is ook uitermate geschikt voor de e-mountainbiker onder ons.

We verblijven als groep max 6 deelnemers op basis van half pension. S’ochtends en s’avonds wordt er goed voor ons gezorgt..

Overdag is het tijd om de geweldige trails te ontdekken die dit gebied rijk zijn. Dit onder leiding van ervaren mountainbike gids/skillscoach Erwin Klever. Hij komt hier elk jaar een paar keer terug om steeds weer nieuwe trails te ontdekken en de reis te finetunen. De reis is dan ook elk jaar anders.

We doen vooral de gebieden rond Nauders in Oostenrijk en Italie aan. De ochtenden staan in het teken van de flow trails om lekker in te komen. Vaak is er ook de mogelijkheid om halverwege over te stappen op een technischer (enduro) lijn deze vrijheid is er. In de middag staan de gave technische trails die het gebied rijk is. Dit onder begeleiding van Erwin die dit gebied op zijn duimpje kent en jouw dus kan vertellen welke technische passages je kan verwachten. Alle uplift zit in de prijs, dus schredden maar!

Erwin heeft zin om jou te laten kennis maken met het geweldige Nauders. Naast zijn gidswerk is hij ook skillscoach. Er zal er dan ook zeker tijd vrijgemaakt worden voor tips zodat je de trails het best kan shredden.

Dagprogramma

Dagprogramma

Nauders dat is mountainbiken rond het drielandenpunt Oostenrijk, Zwitserland en Italïe. Samen op pad met ervaren mountainbikegids Erwin Klever die je de mooiste trails laat zien. Voor de ervaren rijder, inclusief uplift!

Dag 1

Aankomst vanaf 15.00 uur, na de kamer indeling voor diegene die niet kunnen wachten staat het vrij om de omgeving alvast te verkennen, in de avond gezamenlijke pasta maaltijd.

Dag 2

Om 10.00 vertrekken we op de fiets richting Nauders waar wij de lift zullen pakken naar uiteindelijk 2750 meter hoogte te gaan. Vandaag bevinden we ons in Oostenrijk, de biketrip kan beginnen!  Het uitzicht is geweldig, even genieten voordat we de eerste afdaling pakken. Een prachtige flow-trail, de ochtend staat in het teken van de flow trail om er goed in te komen in het hooggebergte rijden.

In de middag staan twee enduro trails op het programma waaronder de ‘Bucket trail’ dan is deze vast van je bucketlist af.

Elke avond rond zeven staat er een heerlijk diner klaar als afsluiting van de dag.

Dag 3

Om 9 uur weer eerst het stevige ontbijt om rond 10.00 te gaan fietsen naar de andere kant van het meer. We gaan vandaag de trails ontdekken in Italië. De ochtenden staan in het teken van de flow trail. Je hebt halverwege de flow trails wel de vrijheid om de uitdagende enduro trail te pakken wanneer deze mogelijkheid er is. We zien elkaar dan weer beneden.

In de middag staan de gave technische trails rond San Valentino op het programma.

Dag 4

We rijden vandaag weer in Oostenrijk. De trails rond Mutskopf staan op het programma. Hier liggen heerlijke verschillende flow trails die we kunnen rijden. Met de stoeltjes lift gaan we leke keer weer om hoog om een andere trail te pakken.

Dag5

Vandaag hebben we een extra stevig ontbijt nodig want er staat een een pittige dag voor de boeg. Deze dag bestaat uit een best of wat het gebeid te bieden heeft. We gaan de gebieden rond Mutskopf, Resia, Nauders en San Valentino met elkaar verbinden.

Einde dag weer veilig naar het hotel rollen en bij diner terugkijken op een top mountainbike vakantie.

Dag6

Voor de laatste keer gezellig met elkaar ontbijten en dan rond 10.00 uur uitchecken.

Reisdetails

Details

Dit is inbegrepen in de reis:

5 Overnachtingen
4 dagen gids
uitgebreid ontbijt en diner met koffie/thee iedere dag in hotel
Uplift

Niet inbegrepen:

Vervoer naar Nauders
Drankjes en maaltijden anders dan bij “inbegrepen”
Gebruik 1-persoonskamer (enkel mogelijk op basis van beschikbaarheid, prijs op aanvraag)
Reisverzekering en annuleringsverzekering

Zelf meenemen:

Mountainbike, kleding, bescherming en overige fietsoutfit
Eten en drinken voor onderweg
Reserve onderdelen
Gereedschap, onderhouds- en schoonmaakmiddelen

Deelnemers

Minimaal aantal deelnemers om deze reis door te laten gaan is 4 personen. Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen.

Reis en verblijf

De reis is op basis van eigen vervoer. We verblijven in een gezellig hotel nabij Nauders op basis van half pension. Verblijf is op basis van 2-persoons kamers , met aparte bedden. Parkeergelegenheid is er voldoende en ook is er een afgesloten ruimte voor de fietsen en een bike wash. Indien gewenst kun je ook je kleding laten wassen door de gastvrouw.

.

Prijs en (aan)betaling

Na inschrijving voor deze reis ontvang je binnen enkele werkdagen aanvullende informatie en een factuur voor het voldoen van de reissom. De genoemde prijs is op basis van aanmelding van twee personen die een kamer delen en exclusief 15 euro administratie kosten per boeking. Bij 1-persoons inschrijving wordt een toeslag in rekening gebracht. Schrijf je als 1 persoon in, maar wil je wel samen met een andere deelnemer een kamer delen, dan wordt een toeslag in rekening gebracht tot het moment dat een tweede persoon zich inschrijft en een kamer gedeeld kan worden. De aanbetaling (30% van de totale reissom) dient binnen 14 dagen na verzenddatum van de factuur te worden voldaan. Het restant dient uiterlijk 49 dagen voor vertrek door ons ontvangen te zijn.

Garantie

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De combinatie van reisdiensten die wij met de 7 Stanes reis aanbieden, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302. Hierdoor kun je als reiziger aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt TS MTB Adventure gebruik van STO Garant voor alle pakketreizen. STO Garant is een erkende garantieregeling. Het is een derdengeldenregeling die uw betaling waarborgt tot na afloop van uw boeking. Als reiziger betaalt u het boekingsbedrag niet aan TS MTB Adventure, maar aan de derdengeldenrekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze Stichting Derdengelden verwerkt alle betalingen voor STO Garant.

De dag na afloop van uw boeking wordt uw boekingsbedrag vrijgegeven van de derdengeldenrekening aan TS MTB Adventure. Mocht TS MTB Adventure voor het einde van uw boeking in een faillissement of surseance van betaling terechtkomen dan wordt uw boekingsbedrag vrijgegeven aan Stichting Take Over (STO). STO zal er dan, afhankelijk van de situatie, voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of naar het eindpunt van uw boeking kunt reizen.

Hiermee heeft TS MTB Adventure zich van bescherming bij insolventie voorzien bij STO Garant. Wanneer diensten door insolventie van TS MTB Adventue niet worden verleend, kunnen reizigers contact opnemen met STO Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@sto-garant.nl of +31 (0)85 13 02 943.

Procedure betaling

U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling voor uw boeking. Voor alle boekingen geldt dat het volledige boekingsbedrag voor aanvang van de boeking betaald dient te zijn aan de derdengeldenrekening.

Reisverzekering

Een goede reisverzekering is erg belangrijk bij een mountainbikereis. Niet iedere reisverzekering dekt risicosporten zoals mountainbiken of activiteiten in bergachtig terrein. Bij het deelnemen aan deze reis is het verplicht een reisverzekering af te sluiten die bergsportrisico’s dekt. Kijk goed of jouw reisverzekering dit dekt!

Foto’s

Video’s

1025,-/p.p
10-06-2022 – 15-06-2022
29-09-2022 – 04-10-2022

Gepland voor 2020: Wales!

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Wales reis.

Gepland voor 2020: Super6 in Noord-Engeland.

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Super6 reis.

Graag ontvang ik de gratis folder

Vul jouw gegevens in voor gratis een folder met alle reis details