Ruben Singel

MTB Clinics Landgraaf

MTB Trainer – Ruben Singel

Mountainbiken is voor mij meer dan een hobby. Bijna 20 jaar zit ik al op de fiets met dikke banden. In het begin was dat vooral gericht op zo hard en zo ver mogelijk knallen. Ondertussen is de voorkeur overduidelijk verschoven naar technisch uitdagende trails en de focus op skills. Ik doe met plezier een technische passage 7 keer achter elkaar om beter te worden. Naast zelf mountainbiken vind ik het gaaf om mijn passie voor het mountainbiken te delen. Dat is de reden dat ik in 2021 de NIMG opleiding Gids NL heb doorlopen. Prachtig om anderen te enthousiasmeren en hen te helpen beter te mountainbiken. Ik word enthousiast als iemand zijn grenzen verlegd en skills uitbreidt. Dat is dubbelop genieten.

MTB Clinics Landgraaf

Clinics Nijmegen

Skills weekend

Masterclass Beringen

Gratis folder aanvragen

Vul jouw gegevens in voor een gratis folder met alle details per reis