DE

Paul Beeren

MTB Clinics

MTB Trainer – Paul Beeren

Na vele jaren op de racefiets te hebben gezeten kwam ik alweer meer dan 20 jaar geleden in contact met het mountainbiken. Wat me bij mountainbiken gelijk aansprak is de bosrijke omgeving en de combinatie van techniek tijdens het rijden. In het begin reden we vooral in Nederland en moesten we op zoek naar mooie locaties om te rijden. Later gingen we naar België en Luxemburg waar de paden veel uitdagender waren. Ondertussen heb ik in vele landen mountainbikers leren kennen. Je leert een land het beste kennen op de fiets. Je ziet veel meer van de omgeving en je ontmoet de aardigste sporters. Mijn enthousiasme voor de mountainbike sport draag ik graag over tijdens de clinics en de reizen bij MTBTravel.nl

Clinics Nijmegen

Skills weekend

Masterclass Beringen

Gratis folder aanvragen

Vul jouw gegevens in voor een gratis folder met alle details per reis