Mountainbike Schotland

7 stanes schotland

Mountainbike Schotland

MTBtravel is gespecialiseerd in mountainbike Schotland reizen in de UK. Altijd al een keer willen mountainbiken in Schotland, Wales of Engeland? MTB Travel neemt je mee langs de mooiste trails van het Verenigd Koninkrijk.

Beginner, of gevorderde fietser iedereen kan mee met onze mountainbike Schotland. TS MB Adventure heeft de mooiste trail centers uitgekozen voor iedere Mountainbike Schotland reis. Denk aan de legendarische 7 Stanes, Bikepark Wales of Kielder met het hoogst gelegen bike park van Engeland.

Georganiseerd op Mountainbike Schotland reis met TS MTB Adventure

De mountainbike Schotland reis van TS MB Adventure zijn tot in de puntjes verzorgd, wij regelen het allemaal. Je stapt op in Nederland op de boot en in de UK vervoeren jou, je bagage en jouw mountainbike. We zorgen voor een comfortabel hotel. 

Maatwerk

Al onze reizen zijn maatwerk, wij hebben ze zelf ontworpen om aan de hoge kwaliteit te kunnen voldoen die volgens ons bij een Mountainbike Schotland reis horen. Wij zijn bekend met de trail centers die we bezoeken, kennen de lokale ondernemers waar we mee werken tijdens de mountainbike Schotland reis persoonlijk en hebben altijd lokaal mensen standby staan als wij op reis gaan. Wil je toch iets anders dan wat wij nu aanbieden, een dag langer, korter, andere omgeving, ladies ride etc etc, neem contact met ons op voor een aangepaste reis. Alles is mogelijk.

Ga mee met MTBtravel.nl

  • Op Mountainbike reis langs alle 7 Stanes in Schotland
  • Wij regelen het allemaal overtocht, comfortabel hotel, mtb voorzieningen en vervoer
  • STO – garantiefonds. STO Garant zorgt ervoor dat uw vooruitbetaalde boekingsbedrag voor u gewaarborgd wordt.
  • Op reis in een ontspannen sfeer
  • Persoonlijke aandacht
  • Het enige wat je staat te doen is genieten
Bekijk aanbod

Onze Reis Aanbod

Iedere reis is door ons persoonlijk samengesteld en wij nemen je alle zorgen uit handen, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet: Mountainbiken.

Gepland voor 2020: Wales!

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Wales reis.

Gepland voor 2020: Super6 in Noord-Engeland.

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Super6 reis.

Graag ontvang ik een gratis folder

Vul jouw gegevens in voor een gratis folder met alle details per reis