DE

Mountainbike Schotland

7 stanes schotland

Mountainbike Schotland

MTBtravel is gespecialiseerd in mountainbike Schotland reizen in de UK. Altijd al een keer willen mountainbiken in Schotland, Wales of Engeland? MTB Travel neemt je mee langs de mooiste trails van het Verenigd Koninkrijk.

Beginner, of gevorderde fietser iedereen kan mee met onze mountainbike Schotland. TS MB Adventure heeft de mooiste trail centers uitgekozen voor iedere Mountainbike Schotland reis. Denk aan de legendarische 7 Stanes, Bikepark Wales of Kielder met het hoogst gelegen bike park van Engeland.

Georganiseerd op Mountainbike Schotland reis met TS MTB Adventure

De mountainbike Schotland reis van TS MB Adventure zijn tot in de puntjes verzorgd, wij regelen het allemaal. Je stapt op in Nederland op de boot en in de UK vervoeren jou, je bagage en jouw mountainbike. We zorgen voor een comfortabel hotel.

Maatwerk

Al onze reizen zijn maatwerk, wij hebben ze zelf ontworpen om aan de hoge kwaliteit te kunnen voldoen die volgens ons bij een Mountainbike Schotland reis horen. Wij zijn bekend met de trail centers die we bezoeken, kennen de lokale ondernemers waar we mee werken tijdens de mountainbike Schotland reis persoonlijk en hebben altijd lokaal mensen standby staan als wij op reis gaan. Wil je toch iets anders dan wat wij nu aanbieden, een dag langer, korter, andere omgeving, ladies ride etc etc, neem contact met ons op voor een aangepaste reis. Alles is mogelijk.

Ga mee met MTBtravel.nl

Ons reisaanbod

Iedere reis is door ons persoonlijk samengesteld en wij nemen je alle zorgen uit handen, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet: Mountainbiken.

Reizen

Schotland

7 dagen door ruig Schotland incl boot overtocht vanuit Nederland en transport door de UK – mei t/m sept 2024

Reizen

Wales

7 dagen het beste van Wales met oa een bezoek aan Bikepark Wales incl boot overtocht vanuit Nederland en transport door de UK – juni en september

Reizen

Luxemburg

Trail weekend: Best of Luxemburg – tevens Maatwerk – gehele jaar iedere datum mogelijk

Reizen

Trail Weekend Limburg

Unieke Technische Trails ontdekken in eigen land, hapje, drankje en de beste gidsen uit de regio.

Gratis folder aanvragen

Vul jouw gegevens in voor een gratis folder met alle details per reis