Mountainbike reis Wales

Mountainbike Wales All-in

Mountainbike Wales reis
MTBtravel.nl is gespecialiseerd in mountainbike Wales reizen in de UK. Altijd al een keer willen mountainbiken in Wales?
MTBTravel.nl neemt je mee langs de mooiste trails van Bikepark Wales, Cwmdown, Brechfa forest & Afan forest. Beginner, of gevorderde fietser iedereen kan mee met onze Mountainbike Wales. MTBTravel.nl heeft de mooiste trail centers uitgekozen in het zuiden van Wales. Denk aan het upcoming Bikepark Wales of Cwmdown, Brechfa forest & Afan
forest. Georganiseerd op Mountainbike Schotland reis met MTBTravel.nl. De mountainbike Wales reis van MTBTravel.nl zijn tot in de puntjes verzorgd, wij regelen het allemaal. Bootovertocht naar de UK. In de UK vervoer van jou, je bagage en jouw mountainbike. Vanaf dan begint de mountainbike Wales reis. Kenmerkt zich door kleine groepen, persoonlijke aandacht, inclusief vervoer & de beste bikeparks waaronder Bikepark Wales, Cwmdown, Brechfa forest & Afan forest. De hotel zijn dan ook inclusief ontbijt.

Maatwerk
De Mountainbike Wales reis, kenmerkt zich door kleine groepen, persoonlijke aandacht inclusief vervoer. wij hebben de reis zelf ontworpen om aan de hoge kwaliteit te kunnen voldoen die volgens ons bij een Mountainbike Wales reis horen. Wij zijn bekend met de trail centers die we bezoeken, kennen de lokale ondernemers waar we mee werken tijdens de mountainbike Wales reis persoonlijk en hebben altijd lokaal mensen standby staan als wij op reis gaan. De groepen houden we klein voor het persoonlijke contact

Ga mee met MTBtravel.nl

  • Op Mountainbike reis langs Kielder, Hamsterley, Gisburn,
    Whinlatter & Grizdale
  • Wij regelen het allemaal overtocht, comfortabel hotel, mtb voorzieningen en vervoer
  • STO – garantiefonds. STO Garant zorgt ervoor dat uw vooruitbetaalde boekingsbedrag voor u gewaarborgd wordt.
  • Op reis in een ontspannen sfeer
  • Persoonlijke aandacht
  • Het enige wat je staat te doen is genieten
Bekijk aanbod

Onze Reis Aanbod

Iedere reis is door ons persoonlijk samengesteld en wij nemen je alle zorgen uit handen, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet: Mountainbiken.

Gepland voor 2020: Wales!

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Wales reis.

Gepland voor 2020: Super6 in Noord-Engeland.

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Super6 reis.

Graag ontvang ik een gratis folder

Vul jouw gegevens in voor een gratis folder met alle details per reis