Mountainbike reis Engeland

Mountainbike Engeland

Mountainbike reis Engeland
MTBtravel is gespecialiseerd in mountainbike reizen in de UK. Altijd al een keer willen mountainbiken in Engeland op de meest geweldige trails rond de lake district. De Super6 hebben het allemaal. Met MTBTravel.nl bezoek je in de Engeland mountainbike reis legendarische trail centers Kielder, Hamsterley, Gisburn, Whinlatter & Grizdale. De bikeparks liggen in rond de fameuze lake district en zijn zo ontworpen dat ze uitdagingen bieden op elk niveau. Kielder, Hamsterley, Gisburn, Whinlatter & Grizdale hebben een geheel eigen karakter, geen enkele kilometer is hetzelfde. Kombochten, northshores, tabletops en heel veel singletracks wisselen elkaar af.

Georganiseerd op reis door Engeland met MTBtravel.nl
Deze reis van MTBtravel.nl biedt het allemaal. MTBtravel.nl brengt je naar de Kielder, Hamsterley, Gisburn, Whinlatter & Grizdale in en rond de lake district. Wij regelen alles voor je. Het enige wat je hoeft doen is je spullen pakken en trappen. Wij zorgen voor comfortabele hotels. Dit alles in een persoonlijke en ontspannen sfeer. Iedere reis is zo samengesteld dat jij kan doen wat je het liefste doet mountainbiken in het lake district. De Engeland mountainbike naar Kielder, Hamsterley, Gisburn, Whinlatter & Grizdale reis is maatwerk en als zodanig ook aan te passen naar persoonlijke wensen. Neem contact met ons op voor
een reis op maat.

Ga mee met MTBtravel.nl

  • Op Mountainbike reis langs Kielder, Hamsterley, Gisburn,
    Whinlatter & Grizdale
  • Wij regelen het allemaal overtocht, comfortabel hotel,, mtb voorzieningen en vervoer
  • STO – garantiefonds. STO Garant zorgt ervoor dat uw vooruitbetaalde boekingsbedrag voor u gewaarborgd wordt.
  • Op reis in een ontspannen sfeer
  • Persoonlijke aandacht
  • Het enige wat je staat te doen is genieten
Bekijk aanbod

Onze Reis Aanbod

Iedere reis is door ons persoonlijk samengesteld en wij nemen je alle zorgen uit handen, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet: Mountainbiken.

Gepland voor 2020: Wales!

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Wales reis.

Gepland voor 2020: Super6 in Noord-Engeland.

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Super6 reis.

Graag ontvang ik een gratis folder

Vul jouw gegevens in voor een gratis folder met alle details per reis