Mountainbike Weekend

Luxemburg

Mountainbike Weekend Luxemburg 

Mullerthal, mullerthal MTB, Mill Man Trail 2023, Esch sur Azette, Luxemburg is een walhalla voor mountainbikers. Van de Ardennen met zijn dichte bossen, tot het schitterende Moezelvallei, de steile kliffen van rode zandsteen in Minett en het oerwoudachtige Müllerthal. Waar mountainbiken in Luxemburg? De fietsregio Mullerthal wekt enthousiasme en passie. Een bizar rots landschap, in snel tempo afwisselend met  bossen en beekjes, vormt de regio en biedt een perfecte achtergrond voor mountainbikers. Onze gids weet alle mooie paadjes te rijden! Na steile hellingen op smalle paden worden de fietsers beloond met een prachtig uitzicht. Gedurende het jaar is het landschap steeds anders van kleur en schoonheid. Red Rocks! Wie gaat er mee?  De Red Rocks zijn de droom voor de technische MTB-er. Hier slinger je door het ruige landschap, langs diepe kloven, over rotsachtige paadjes en door dichte begroeiing. De zwarte routes vragen om best wat technische skills met een paar goede drops en jumps.

Mountainbike Vakantie Luxemburg

Ze maken allemaal onderdeel uit van onze MTB Weekend Luxemburg. Als we er dan ook nog eens aan toevoegen dat de reis geheel verzorgd is en bestaat uit 2 overnachtingen, ontbijt, lunch, diner. En dat we dit weekend ook nog een geheel op maat kunnen maken voor jullie vrienden weekend of ga met onze groepsreis mee als individuele deelnemer of met meer.

Mountainbike weekend Luxemburg op ieder niveau

Of je nu een ervaren MTB-er bent met veel buitenlandse trail ervaring of slechts af en toe een rondje door het bos rijdt, je kunt altijd met ons mee op MTB Weekend Luxemburg. De paden van de groene routes zijn breed en niet te stijl. Blauwe routes hebben schitterende flowende stukken zonder echt technische uitdagingen. Rood daagt de fietser uit om alles uit de kast te halen, met tabletops, dropjes en rocks, maar wel van een dusdanig niveau dat de trait altijd goed te rijden blijft. Hoe sneller je gaat hoe groter de fun factor. De zwarte routes zijn voor de ver gevorderde mountainbiker. Je gaat je hier zo enorm vermaken dat je niet meer naar huis wilt. Kortom een echt Mountainbike Weekend Luxemburg.

Verzorging tijdens de mountainbike weekend Luxemburg

Onze MTB weekend Luxemburg  bestaat verblijven in een prima hotel, met een uitstekend ontbijt en diner, hard nodig voor en na een dag weg met de mountainbike. Onderweg treffen we bikecafe’s of andere locatie voor het aanschaffen van lunch en bikeshops voor het nodige materiaal. Ga mee naar Luxemburg voor een mountainbike weekend

Ga mee met MTBtravel.nl

  • Rijd alle hoogte punten van Luxemburg
  • Wij stellen het best mogelijke weekend voor je samen
  • STO – garantiefonds. STO Garant zorgt ervoor dat uw vooruitbetaalde boekingsbedrag voor u gewaarborgd wordt.
  • Op reis in een ontspannen sfeer
  • Persoonlijke aandacht
  • Het enige wat je staat te doen is genieten
Bekijk aanbod

Onze Reis Aanbod

Iedere reis is door ons persoonlijk samengesteld en wij nemen je alle zorgen uit handen, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet: Mountainbiken.

Gepland voor 2020: Wales!

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Wales reis.

Gepland voor 2020: Super6 in Noord-Engeland.

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Super6 reis.

Graag ontvang ik een gratis folder

Vul jouw gegevens in voor een gratis folder met alle details per reis