DE

Mischa van der Laar

MTB Travel

Mischa van der Laar

Heeft het 2 wielen dan gaat mijn bloed sneller stomen: motoren, fietsen, van een antieke hoge-bi tot een Kona Paddy Wagon, allemaal goed. Fietsen (en motorrijden) staat voor mij voor vrijheid. Kop in de wind en blik op oneindig. De mountainbike is mijn passie en heeft mij al naar veel landen gebracht waaronder Spanje, Frankrijk, Duitsland, Belgie, en sinds 2006 vooral ook naar de UK. De trail centers, maar ook losse routes zijn daar van hoge kwaliteit, combineer dat met de aardigste inwoners van (nu nog) Europa, hun liefde voor bier en uitnodigende keuken en je hebt mijn ideale reisbestemming te pakken.

MTB Clinics Dorst en Loonse en Drunense Duinen

Clinics Nijmegen

Skills weekend

Masterclass Beringen

Gratis folder aanvragen

Vul jouw gegevens in voor een gratis folder met alle details per reis