DE

7 Stanes schotland

Op mountainbike reis door Schotland

7 stanes Schotland – Mountainbike reis door Schotland langs de 7 Stanes

MTBtravel is gespecialiseerd in mountainbike reizen in de UK. Altijd al een keer willen mountainbiken in Schotland op de meest geweldige trails. De 7 stanes hebben het allemaal. Met mtbtravel.nl bezoek je alle 7 Stanes. De 7 Stanes bestaande uit de legendarische trail centers Newcastleton, Mabie, Dalbeattie, Kirroughtree, Glentrool, Forest of Ae, Innerleithen en Glentress. De 7 stanes bikeparks zijn zo ontworpen dat ze uitdagingen bieden op elk niveau. Iedere Stane heeft een geheel eigen karakter, geen enkele kilometer is hetzelfde. Kombochten, northshores, tabletops en heel veel singletracks wisselen elkaar af. Niet voor niets dat de 7 Stanes in de prijzen zijn gevallen.

Georganiseerd op reis door Schotland met MTBtravel.nl

Deze reis van MTBtravel.nl biedt het allemaal. MTBtravel.nl brengt je naar alle 7 Stanes. Wij zorgen voor comfortabele hotels en alle voorzieningen voor MTB’ers. Dit alles in een persoonlijke en ontspannen sfeer. Iedere reis is zo samengesteld dat jij kan doen wat je het liefste doet mountainbiken. Iedere mountainbike reis is maatwerk en als zodanig ook aan te passen naar persoonlijke wensen. Neem contact met ons op voor een reis op maat.

Ga mee met MTBtravel.nl

Ons reisaanbod

Iedere reis is door ons persoonlijk samengesteld en wij nemen je alle zorgen uit handen, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet: Mountainbiken.

Reizen

Schotland

7 dagen door ruig Schotland incl boot overtocht vanuit Nederland en transport door de UK – mei t/m sept 2024

Reizen

Wales

7 dagen het beste van Wales met oa een bezoek aan Bikepark Wales incl boot overtocht vanuit Nederland en transport door de UK – juni en september

Reizen

Luxemburg

Trail weekend: Best of Luxemburg – tevens Maatwerk – gehele jaar iedere datum mogelijk

Reizen

Trail Weekend Limburg

Unieke Technische Trails ontdekken in eigen land, hapje, drankje en de beste gidsen uit de regio.

Gratis folder aanvragen

Vul jouw gegevens in voor een gratis folder met alle details per reis