Nieuws
okt 01

Social Rides met MTBTravel.nl

Zondag 7 februari Social Ride: Noordwijk en/of Zandvoort 
Locatie: Haarlem, VISKERcycles & Van Deventer wielercafé
Tijd: 09:30 – 14:00
Combi Noordwijk en Zandvoort (± 60km/300hm)
Alleen Zandvoort (±35km/150hm)
Details: Vandaag gaan we op ontdekking aan de kust. Vanuit Haarlem rijden we naar het MTB parcours van Noordwijk. Naast dit duin parcours rijden wij ook alle losse “verborgen” segmenten die we onderweg zullen tegenkomen. Met Noordwijk in de benen zetten we koers richting het compleet vernieuwde MTB parcours van Zandvoort. Dit parcours is nog gesloten voor regulier bezoek, maar wij hebben vandaag wel toegang! Ben jij klaar om dit nieuwe parcours aan de tand te voelen en de grootste wallride van Nederland te proberen?
Je kunt er vandaag ook voor kiezen om alleen Zandvoort te rijden.
Uiteraard starten we de dag met een heerlijke koffie/thee in het Van Deventer wielercafé en houden we onderweg een korte pauze met een opkikkertje van Il Magistrale om iedereen bij de les te houden. We sluiten de dag af met een geheel verzorgde lunch.
Kosten: 17,50 euro (inclusief koffie/thee en uitgebreide lunch)
Deelnemers: er worden groepen van max 10 personen gemaakt naar niveau en voorkeuren
Inschrijving: Klik hier

 

 

 

 

Wat verstaan wij onder een Social Ride?
Gezellig met een kleine groep MTB-ers op pad om te ontdekken (nieuwe parcours), te leren (clinics), te ervaren (E-MTB testen), te genieten (borrel, lunch en diner), maar vooral om lekker te mountainbiken!

Geef jezelf nu op via: https://forms.gle/oKCjKFaCEsfVtqFSA

 

Wanneer
Om de 4-6 weken staat er bij ons een nieuwe Social Ride op de agenda.
Ieder Social Ride bestaat uit een rit en zo nu en dan koppelen wij iets speciaals aan een Social Ride. Dit kan bijvoorbeeld aandacht zijn voor bepaalde technische vaardigheden (een clinic), het plannen van een lunch of diner na afloop, het testen/ervaren van nieuwe (e)MTB’s of het ontdekken van onbekende MTB-routes.

Locaties
De Social Ride zal iedere keer op een andere locatie gereden worden, ergens in Nederland of België. Zo zorgen wij voor voldoende afwisseling en loop jij de kans om nieuwe uitdagende routes te ontdekken.

Hoeveel tijd en kilometer
Dit hangt van de locatie en wat we gaan doen. Uiteraard zullen we dit van tevoren bekend maken. De ene keer ben je een halve dag van huis weg en een volgende keer een hele dag. Reken op minimaal 3 uur fietsen en 45 kilometer lengte.

Welke dag?
De Social Rides vinden meestal plaats op zaterdag of  zondag. Dit is ook afhankelijk van bijvoorbeeld (horeca)locaties, trainers en beschikbare lokale gidsen.

Niveau
Zorg voor een goede basisconditie en ervaring met het fietsen van MTB-parcours.
Lees goed wat wij gaan doen en of jij daarmee uit de voeten kunt. Wij rijden met elkaar en laten niemand achter, tegelijkertijd heb je altijd alle vrijheid om geheel jouw eigen weg en snelheid aan te houden. Ligt het niveau van de groep wat uit elkaar dan delen we de groep op in twee.

Aanmelden en verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen. Lijkt het je leuk om een keer mee te rijden of op de hoogte te blijven van de aankomende Social Rides? Meld je dan geheel vrijblijvend aan voor onze Social Ride nieuwsbrief via dit formulier: https://forms.gle/oKCjKFaCEsfVtqFSA

Zodra jij je aanmeldt, zorgen wij dat jij op de hoogte wordt gehouden over aankomende Social Rides. Wij plannen steeds 3 maanden van tevoren, zodat jij je tijdig kunt inschrijven voor de desbetreffende dag. Zit de inschrijving vol dan kom je op de reserve lijst terecht, mocht er een andere deelnemer uitvallen, dan kun jij alsnog mee.

Kosten
Het is uiteraard geheel kosteloos om je aan te melden voor de Social Ride nieuwsbrief, waarmee jij op de hoogte wordt gehouden over de aankomende rides.
Aan de Social Rides zelf kunnen kosten verbonden zijn. De kosten worden vooraf bekend gemaakt en deze zullen in de basis niet meer zijn, dan de kosten van een gemiddelde toertocht in Nederland. Per thema kunnen de kosten verschillen bij bijv een BBQ of het huren van een trainer of gids.

Na iedere Social Ride kun je rekenen op een hapje en drankje om de dag gezellig mee af te sluiten. Tevens vinden wij het belangrijk om Maatschappelijk Verantwoord te MTB-en: Aan het einde van het jaar steunen wij de parcoursbouwers en/of organisaties welke wij bezocht hebben met een donatie namens alle deelnemers van de Social Rides

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gepland voor 2020: Wales!

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Wales reis.

Gepland voor 2020: Super6 in Noord-Engeland.

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Super6 reis.

Graag ontvang ik de gratis folder

Vul jouw gegevens in voor gratis een folder met alle reis details