Opzoek naar verborgen trails

Trail Tour Zuid-Limburg


Het fijne vond ik dat ieder voor zich mocht kiezen welke trails je wou gaan rijden!

N. Peeters

Trail Tour: Op avontuur in Zuid-Limburg

Opzoek naar unieke trails in Nederland? Ga mee op pad in de bossen van Zuid-Limburg. Genoeg hoogtemeters, uitdagende trails en ultieme vergezichten. Dit unieke bike-weekend bestaat uit twee dagen fietsen in de omgeving van Valkenburg aan de Geul en Maastricht. Gidsen Menno en Floris van Off Trails MTB Tours nemen je in een kleine groep (max 8) mee op pad en zorgen onderweg voor mooie verhalen en lekkere versnaperingen en natuurlijk de mooiste plekjes in het bos waar jij als MTB-er enthousiast van wordt. De omgeving leent zich ervoor om de tocht op verschillende manieren in te richten. Tijdens de twee dagen komen we verschillende trails tegen die uniek zijn voor Nederland. Denk aan downhill afdalingen, kleine jumps, natuurlijke drop-offs, loamy trails, wortelpaden en pittige beklimmingen. Alle facetten die nodig zijn voor een echte enduro ervaring in Nederland!

Het verblijf is in een comfortabel hotel op basis van uitgebreid ontbijt en diner. Je kunt kiezen voor een weekend met twee overnachtingen of één overnachting. Er is mogelijkheid om je fiets af te spuiten, onderhoud te plegen en uiteraard veilig te stallen. Geniet na een dag op pad te zijn geweest van een drankje aan de bar of in de (zonnige) tuin

Niveau: Je bent ervaren als mountainbiker, je rijdt regelmatig MTB parcours in Nederland en soms ook daarbuiten en beschikt over een goede conditie om 2 dagen te kunnen klimmen en afdalen.

Dagprogramma

Dagprogramma

Zaterdag

Op de zaterdag 10:00 start het bike-weekend met Off Trails! Aan de hand van een routekaart nemen we het weekend door.

Als iedereen er klaar voor is stappen we op de MTB voor een toer richting Maastricht. De mooiste paden met ultieme vergezichten zullen worden afgewisseld met verschillende trails. We zullen een mooie tocht maken van ongeveer 50 kilometer met ongeveer 600 hoogtemeters. Het begin van de tocht start laagdrempelig zodat we elkaar leren kennen op de fiets en goed warm kunnen worden. Halverwege de tocht zorgen we op een mooie pauze plek in het bos voor een lekkere versnapering. Tijdens het vervolg van de tocht komen de  trails van Maastricht aan bod en kijken we uit over een uniek stukje natuur in Zuid-Limburg.

In de avond is er een diner in het hotel en uiteraard is er de mogelijkheid om te borrelen. Uiteraard liggen Valkenburg en Maastricht op een steenworp afstand, echter is de vraag of hier nog puf voor is……

Zondag in het zuiden

Na een goede nachtrust start je zondag met een power ontbijt in het hotel. Na het uitchecken van de kamers is er mogelijkheid om je spullen te stallen tot we in de middag weer terug zijn.

Vandaag staat er een uitdagende tocht  in de omgeving van Valkenburg op het programma. We maken een tocht van 30/35  kilometer waarbij we 1000 hoogtemeters gaan overwinnen! Asfaltwegen zullen op deze dag nauwelijks te zien zijn. Uiteraard stemmen we de trails af op het niveau van de deelnemers. Ook vandaag stoppen we halverwege op een mooie pauze plek in het bos voor een lunch.  De gemiddelde snelheid van deze tocht zal lager zijn dan de tocht van zaterdag.

Bij terugkomst in het hotel sluiten we het weekend af met een koud/warm drankje. We blikken samen terug op een te gek bike-weekend waarna je weer ‘uitgerust’ naar huis kunt vertrekken.

Reisdetails

Details

Dit is inbegrepen in de reis:

Koffie/thee en vlaai op zaterdag
2 Dagen de mooiste trails verkennen onder de professionele begeleiding van Menno en Floris
1 Overnachting op basis van 2 personen per kamer
1 Maal diner (vegetarische optie beschikbaar)
1 Maal uitgebreid ontbijt
2 Maal versnapering tijdens de tocht
MTB stalling en afspuit mogelijkheden
Gratis parkeren
Kies je voor een weekend met 2 overnachtingen en dan krijg je extra:

2e Maal uitgebreid ontbijt
2e Overnachting op basis van 2 personen per kamer

Niet inbegrepen:

Drankjes
Maaltijden anders dan bij “inbegrepen”
Reisverzekering en annuleringsverzekering

Zelf meenemen:

Mountainbike, kleding, bescherming en overige fietsoutfit
Extra eten en drinken voor onderweg
Reserve onderdelen
Gereedschap, onderhouds- en schoonmaakmiddelen

Deelnemers

Het minimumaantal deelnemers om deze reis door te laten gaan is 6 personen. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen.

Niveau

Je bent ervaren als mountainbiker, je rijdt regelmatig MTB parcours in Nederland en soms daarbuiten en beschikt over een goede conditie om 2 dagen te kunnen deelnemen. Indien hier vragen over zijn, neem gerust contact op via info@ts-mtb-adventure.nl

Reis en verblijf

Deze reis is gebaseerd op basis van eigen vervoer vanaf jouw woonplaats naar de start locatie (tevens de overnachting gelegenheid). Het verblijf is op basis 2 personen per kamer (aparte bedden), dus geen slaapzalen.

Prijs en (aan)betaling

Na inschrijving voor deze reis ontvang je binnen enkele werkdagen aanvullende informatie en een factuur voor het voldoen van de reissom. De genoemde prijs is op basis van aanmelding van twee personen die een kamer delen en exclusief 15 euro administratie kosten per boeking. De aanbetaling (30% van de totale reissom) dient binnen 14 dagen na verzenddatum van de factuur te worden voldaan. Het restant dient uiterlijk 49 dagen voor vertrek door ons ontvangen te zijn.

Garantie

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

De combinatie van reisdiensten die wij met de reis aanbieden, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302. Hierdoor kun je als reiziger aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt TS MTB Adventure gebruik van STO Garant voor alle pakketreizen. STO Garant is een erkende garantieregeling. Het is een derdengeldenregeling die uw betaling waarborgt tot na afloop van uw boeking. Als reiziger betaalt u het boekingsbedrag niet aan TS MTB Adventure, maar aan de derdengeldenrekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze Stichting Derdengelden verwerkt alle betalingen voor STO Garant.

De dag na afloop van uw boeking wordt uw boekingsbedrag vrijgegeven van de derdengeldenrekening aan TS MTB Adventure. Mocht TS MTB Adventure voor het einde van uw boeking in een faillissement of surseance van betaling terechtkomen dan wordt uw boekingsbedrag vrijgegeven aan Stichting Take Over (STO). STO zal er dan, afhankelijk van de situatie, voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of naar het eindpunt van uw boeking kunt reizen.

Hiermee heeft TS MTB Adventure zich van bescherming bij insolventie voorzien bij STO Garant. Wanneer diensten door insolventie van TS MTB Adventue niet worden verleend, kunnen reizigers contact opnemen met STO Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@sto-garant.nl of +31 (0)85 13 02 943.

Procedure betaling

U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling voor uw boeking. Voor alle boekingen geldt dat het volledige boekingsbedrag voor aanvang van de boeking betaald dient te zijn aan de derdengeldenrekening.

Reisverzekering

Een goede reisverzekering is erg belangrijk bij een mountainbikereis. Niet iedere reisverzekering dekt risicosporten zoals mountainbiken of activiteiten in bergachtig terrein. Bij het deelnemen aan deze reis is het verplicht een reisverzekering af te sluiten die bergsportrisico’s dekt. Kijk goed of jouw reisverzekering dit dekt!

Foto’s

Video’s

Op basis van 1 overnachting

269/p.p
06-03-2021 – 07-03-2021
15-05-2021 – 16-05-2021
09-10-2021 – 10-10-2021

Op basis van 2 overnachtingen

319/p.p
09-04-2021 – 11-04-2021
18-06-2021 – 20-06-2021
24-09-2021 – 26-09-2021

Gepland voor 2020: Wales!

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Wales reis.

Gepland voor 2020: Super6 in Noord-Engeland.

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Super6 reis.

Graag ontvang ik de gratis folder

Vul jouw gegevens in voor gratis een folder met alle reis details