Jelle Disseldorp

MTB Clinics Zoetermeer

MTB Trainer – Jelle Disseldorp

Mijn passie voor mountainbiken begon op mijn vijftiende, toen ik een afgedankte mountainbike kreeg van een vriend van mijn vader. Vanuit het huis van mijn ouders dook ik graag de natuur in en doorkruiste ik met volle snelheid de mooie parcours in de duinen van Noordwijk. In de beginjaren was het fietsen vooral een sporadische hobby naast andere sporten, maar na mijn studententijd groeide mijn liefde voor mountainbiken alsmaar.

Mijn fascinatie ligt vooral bij het trotseren van technisch uitdagende trails te midden van prachtige natuur. De afgelopen jaren heb ik onder andere het voorrecht gehad om adembenemende routes te verkennen in België, Frankrijk, Italië, Engeland, Schotland, Portugal en Mexico.

De afgelopen jaren voelde ik een drang om mezelf te blijven verbeteren en om vaker op de mountainbike te zitten. Daarom besloot ik mijn mountainbike gids- en instructeurs certificaten te behalen bij het Nederland Instituut voor Mountainbike Gidsen. Mijn doel is om de komende jaren mijn eigen vaardigheden te blijven aanscherpen, maar ook om anderen veilig kennis te laten maken met deze fantastische sport, samen te leren en lol te maken!

Gepland voor 2020: Wales!

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Wales reis.

Gepland voor 2020: Super6 in Noord-Engeland.

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Super6 reis.

Graag ontvang ik een gratis folder

Vul jouw gegevens in voor een gratis folder met alle details per reis