Soest

Clinic Niveau 2: Technisch Dalen – Off Camber – Spelen met je gewicht “bike body separation” VOL!

Soest De Bergjes, Soest

De skills in dit niveau zijn vooral zoals we dat zo mooi noemen “next level skills”. Denk hierbij aan technisch afdalen en klimmen, het juist inschatten van je snelheid om een obstakel te kunnen nemen, en gaan we aan de slag om met extremere houdingen meer balans te creëren. Maar denk ook aan bv obstakels op snelheid, hoe je goed je gewicht op of juist van je wielen afhaalt om ergens overheen of op te rijden

€55

Clinic Niveau 1: Kijken – Sturen – Toepassen juiste houding tijdens klimmen en dalen – Pedalen en voetstand – Noodstop VOL!

Soest De Bergjes, Soest

En remmen, hoe doe je dat nu eigenlijk? En wanneer moet je nu wel en/of niet remmen? En gecontroleerd remmen, is een techniek op zich die in de basis van groot belang is.
Uiteraard is het goed bedienen van je mountainbike ook erg belangrijk en kan ervoor zorgen dat je meer plezier beleefd aan jou rit in het bos, tijdens je vrije dag, weekend of je vakantie. Schakelen en sturen zijn dus ook van groot belang in je beleving op je bike!

€47,50

Clinic Niveau 1: Kijken – Sturen – Toepassen juiste houding tijdens klimmen en dalen – Pedalen en voetstand – Noodstop

Soest De Bergjes, Soest

Vandaag leggen we een goede basis voor jouw mountainbike techniek. En remmen, hoe doe je dat nu eigenlijk? En wanneer moet je nu wel en/of niet remmen? En gecontroleerd remmen, is een techniek op zich die in de basis van groot belang is. Uiteraard is het goed bedienen van je mountainbike ook erg belangrijk en kan ervoor zorgen dat je meer plezier beleefd aan jou rit in het bos, tijdens je vrije dag, weekend of je vakantie. Schakelen en sturen zijn dus ook van groot belang in je beleving op je bike! Wij behandelen in Clinic 2 oa: – Kijken en sturen – Toepassen van je houding tijdens klimmen en dalen – Pedalen en voetstand – Noodstop Duur: 3 uur. Dag: zondag 9 mei Tijd: 13:00 – 16:00 Max aantal deelnemers: 10 personen Locatie: Soester Hoogt (Soesterberg) Kosten: 47,50 euro per persoon.   Reserveer nu

€47,50

Clinic – Bunny-hop

Soest De Bergjes, Soest

Bij veel technieken in het mountainbiken is de Bunny-hop een “essential skill” zoals dat zo mooi heet.
Maar wat is het eigenlijk en waar/wanneer pas je deze techniek dan toe? Dat zal tijdens deze clinic haarfijn worden uitgelegd onder de professionele begeleiding van Martijn van Bikebalance. Om deze techniek veilig toe te kunnen passen komen er in de opbouw hiernaartoe een aantal basistechnieken voorbij die jou helpen de Bunny-hop veilig aan te leren. In de trail is deze techniek goed en vaak te gebruiken, bv bij een drop-in.

€60

Clinic – Niveau 1: Balans – Houding – Remmen – Cockpit – Los van de fiets

Soest De Bergjes, Soest

Vandaag leggen we een goede basis voor jouw mountainbike techniek.
Bij alles wat je op de mountainbike doet is het hebben van de juiste houding essentieel. Hoe sta of zit je nu goed in de afdaling of de klim? Dit komt bij alles wat je rijdt weer terug. Aan de basis- en aanvalshouding besteden we tijdens de clinic dan ook veel tijd.
Wij behandelen oa:
- Balans en houding; basis en aanval
- Schakelen en cadans
- De juiste afstelling van je mountainbike
- Lichaam los van de fiets

€55

Gepland voor 2020: Wales!

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Wales reis.

Gepland voor 2020: Super6 in Noord-Engeland.

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Super6 reis.

Graag ontvang ik de gratis folder

Vul jouw gegevens in voor gratis een folder met alle reis details