Nieuws
dec 20

6-Weekse Mountainbike Training op Spaarnwoude – Niveau 1 – VOL!

6-Weekse Mountainbike Training op Spaarnwoude olv Paul Beeren.

Op zaterdag 23 februari starten wij met een serie van 6 mountainbike trainingen van ieder 3 uur op en rond MTB Parcours Spaarnwoude voor de beginnende mountainbiker. In 6 opeenvolgende zaterdagen ga jij aan de slag om een goede technische basis te leggen. Waar een enkele losse clinic slechts een bepaalde techniek behandeld is dit juist een serie trainingen waarbij alle aspecten van het MTB-en aan bod komen.

Voor degene met minder ervaring nemen we ruim de tijd en heb je al wat eerder onder de knie dan krijg je eenzelfde soort oefening maar dan met meer uitdaging. We beginnen met een controle van de MTB, schakeloefeningen en bouwen dat op naar remmen en vervolgens klimmen, dalen, kijken en sturen. De eerste 3 weken herhalen we veel van de eerdere oefeningen, zodat je ze goed onder de knie krijgt. De basis is belangrijk. Uiteraard kan je ook tussentijds “thuis” oefenen om de techniek er echt goed in te krijgen (huiswerk).
Tijdens de laatste trainingen is er ruimte om oa obstakels te oefenen. Afhankelijk van de groep rijden we de allerlaatste training ons gestelde doel en dat is meestal het parcours. Uiteraard zonder afstappen en vol vertrouwen. Onze ervaring is dat je naast veel plezier ook veel leert en er vaak ook nog fietsvrienden aan overhoudt!

Data: 13 feb, 20 feb en 27 feb, 6 mrt, 13 mrt, en 20 mrt.
Tijd: 09:00 – 12:00
Prijs: 229,- euro
Locatie: Spaarnwoude
Niveau: 1 (beginner/ 0-1 jaar ervaring)

 

 

100% Geld retour garantie. Indien de training serie niet kan starten ivm geldende corona maatregelen dan krijg je je volledige betaling retour. Mocht er een enkele training uitvallen dan wordt deze verplaatst, komt een enkele training geheel te vervallen dan wordt deze naar verhouding terugbetaald.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gepland voor 2020: Wales!

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Wales reis.

Gepland voor 2020: Super6 in Noord-Engeland.

Geef je nu op en hoor als eerste de data en details van de Super6 reis.

Graag ontvang ik de gratis folder

Vul jouw gegevens in voor gratis een folder met alle reis details